Бережи красу змолоду

2016-03-02

/Files/images/IMG_20160225_162221.jpg

БЕРЕЖИ КРАСУ ЗМОЛОДУ

Як часто ми чуємо фразу : «Яка вона гарна!» . Коли людина вимовляє ці слова перш за все, вона має на увазі зовнішн ю красу, яка виражається в правильних і красивих рисах обличчя, в гарному одязі і т.д.

Але в чому ж полягає справжня краса людини? Насамперед , це гармонія внутрішнього світу і зовнішнього вигляду. Якщо людина вродлива і доглянута , але погано вихована, її насилу можна назвати красивою. Саме з метою навчитися жити у гармонії з собою, бути добрими, чуйними , щирими , тактовними по відношенню до інших й було започатковано практичним психологом Сарненської ЗОШ І-ІІ ст.№3 Ткачук Н.В. ряд виховних бесід з дівчатами старших класів.

Минулого четверга 25.02.2016 року відбулося перше засідання клубу «Від пацанки до панянки». Дівчата дискутували на тему: «Жіноча краса, яка вона? », завдяки вчителю трудового навчання Кібиш Т.Г. вчилися оздоблювати букет до свята а ще переглянули відеофільм «Чистота до шлюбу».

Краса, красивий, прекрасний, окраса – усі ці слова походять від одного кореня, а спільне у їхньому значенні – ознака особливості, що привертає увагу людини та змушує виділяти з-поміж решти оточуючого світу. Дуже хочеться, аби юнки зрозуміли , що справжня краса – це не якісь стандарти, як має виглядати людина або річ, це те , що радує людську душу, що робить певну людину чи момент життя особливим для когось.

/Files/images/IMG_20160225_164551.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 187

Коментарi