Тиждень психології

2014-12-21

/Files/images/psy3.png

« Цікавий світ психології».

У Сарненській ЗОШ І-ІІ ст.№3 вже стало доброю традицією проводити різні предметні тижні. Так з 15 по 19 грудня 2014 року пройшов тиждень психології. Впродовж якого були проведені різноманітні цікаві заходи з метою створення позитивного клімату в школі, розширення та насичення емоційного життя дітей та підлітків, розвитку інтересу до свого внутрішнього світу, розкриття творчого потенціалу школярів.

У різноманітних заходах взяли участь майже всі учні школи та педагоги . Розпочався тиждень з акції «Відкрий своє серце – подаруй посмішку». Діти намагалися радувати вчителів гарною поведінкою, а школа майоріла щирими усмішками.

/Files/images/tijden_psiholog/IMG_20141222_123420.jpg

/Files/images/tijden_psiholog/IMG_20141222_123348.jpg

Впродовж тижня учні школи, на імпровізованому паркані відвертості, висловлювали свої побажання та пропозиції на тему «Коли мені сумно я ...» та письмово давали відповідь на запитання «Що таке щастя?» . А на веселці настрою учні відтворювали свій емоційний стан .

/Files/images/tijden_psiholog/IMG_20141222_123219.jpg

Під девізом «Я і моя школа» пройшов другий тиждень психології. Старшокласники змагалися за перемогу в грі «Слідопит». Школярі з неймовірним азартом досліджували школу, цікавилися історією становлення навчального закладу.

/Files/images/tijden_psiholog/DSCF5977.JPG

Третій день психології пройшов під назвою « Талановита учнівська родина».

/Files/images/tijden_psiholog/DSCF5980.JPG

Шестикласники показали неабиякі акторські здібності. Для учнів початкових класів вони підготували лялькову виставу «Пригоди дівчинки Нехотілочки» . Повчальну виставу діти переглянули із задоволенням.

/Files/images/tijden_psiholog/IMG_20141222_123237.jpg

Також школярі мали нагоду пофантазувати та уявити своїх учителів квітами. Саме творчі роботи учнів школи «Учителі – це наші квіти» з»явилися на коридорі школи у ці дні .

У четвер 18 грудня батьківські збори у 2-Б класі розпочалися вітальним концертом «Святий Миколай до нас в гості завітай» . Учні порадували своїх батьків яскравим виступом. А шкільний психолог Ткачук Н.В. провела з батьками заняття з елементами тренінгу на тему : «Психологічний мікроклімат в сім»ї». Приємно зазначити, що батьки взяли активну участь у заході./Files/images/tijden_psiholog/DSCF5827.JPG/Files/images/tijden_psiholog/DSCF5837.JPG/Files/images/tijden_psiholog/DSCF5833.JPG

Останній день тижня психології 19 грудня - був насичений приємними несподіванками. До шкільної дітвори завітав у гості святий Миколай. Усім чемним діткам він роздавав подарунки , а хлопчики та дівчатка в знак подяки із охотою радували святого та його друзів віршами та піснями.

Ну а закінчився тиждень психології загальношкільним флеш-мобом « Ми дружня шкільна родина». /Files/images/tijden_psiholog/DSCF5983.JPG

Приємно зазначити що незмінними супутниками творчого процесу впродовж усього тижня були гарний настрій, активні обговорення та дружні посмішки учнів та учителів. Тиждень психології став справжнім святом для душі.

психолог Сарненської ЗОШ І-ІІ ст. №3

Ткачук Н.В.

Кiлькiсть переглядiв: 207

Коментарi